Råvindskonvertering Stockholm

På dagens heta bostadsmarknad kan en gammal råvind vara mycket värdefull –  inte minst i huvudstaden där varje kvadratmeter är guld värd. Låt oss utföra en råvindskonvertering så kan din vind bli ett extra rum eller en hel lägenhet att sälja eller hyra ut!

Från vind till lägenhet

Att anlita oss på Finess Bygg för en råvindskonvertering bör betraktas som en investering snarare än en kostnad. Vi har stor erfarenhet och kan snabbt ta fram en optimal lösning som passar kundens önskemål och budget.

Vi är experter på råvindskonverteringar och har genom åren omvandlat många vindar till trivsamma och originella bostadsrätter. Vi kan hjälpa dig att maximera utfallet av konverteringen – både estetiskt och ekonomiskt.

Byggtiden varierar

Byggtiden för en råvindskonvertering varierar givetvis från fall till beroende på hur stort och komplicerat arbetet är, men man får nog räkna med några månader i alla fall. När vi utför en råvindskonvertering i Stockholm så kan vi erbjuda projektledning och samordning av hela utförandet.

Vi har kompetens och erfarenhet som gör det möjligt för oss att få ett bra resultat inom konstruktion, VVS. brand, akustik och alla de områden där det ställs krav på en renovering.

Låt oss konvertera vinden och lyfta fastigheten

Med oss på Finess Bygg som partners kan ni som styrelse i bostadsrättsföreningen luta er tillbaka och vara trygga i att ni får ett väl utfört arbete.  En väl genomförd råvindskonvertering ger föreningen ett välförtjänt lyft!

Har din förening en en råvind som ni funderar på att förvandla till en vindsvåning?
Välkommen att kontakta oss berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.