Gårdsrenovering Stockholm

Gårdsrenovering är en annan av våra specialiteter. Vi kan hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd att renovera innergården så att den blir som ny.
 
Vi har lång erfarenhet av att renovera innergårdar och har de relevanta kunskaperna som krävs om markanläggning och annat som behövs för att skapa en trivsam innergård. Vi kan skapa en trivsam, vacker och praktisk utemiljö som alla boende kan använda sig av.

Vi kan möta alla utmaningar

Vi vet utan och innan vilka utmaningar som man kan stöta på när man ska genomföra en gårdsrenovering i Stockholm. Även om en innergård kan se bra ut på ytan så kan det ofta finnas problem under: balkar och underliggande skikt som har skadats av det slitage som marken utsätts för. Fuktskador som uppstår på grund av bristande dränering eller slitna tätskikt är också vanliga.

Vi kan lösa problemen på er innergård! Välkommet att kontakta oss för en värdehöjande gårdsrenovering.

Viktiga tätskikt vid gårdsrenovering

Vi alla de material och maskiner för att utföra en gårdsrenovering med tillfredsställande resultat. Vi slarvar inte med de viktiga tätskikten – när vi har utfört en renovering kommer underlaget att hålla.

Passa på att genomföra en gårdsrenovering redan nu. Vi hjälper till hela vägen, tar fram kostnadsförslag, hjälper till med planeringen och ger förslag på hur ni kan få en funktionell och trivsam innergård.

Välkommen att kontakta oss på Finess Bygg – experten på gårdsrenovering i Stockholm.