Finess Bygg – din expert på badrumsrenovering i Stockholm

Drömmer din familj om ett nytt badrum? Välkommen att kontakta oss på Finess Bygg – vi kan bli din expert på badrumsrenovering i Stockholm.

Finess Bygg erbjuder badrumsrenovering i Stockholm med omnejd. Vi har alla kompetenser för att kunna skapa ditt drömbadrum inom en kompetent totalentreprenad. Plattsättare, snickare, vvs-experter, elektriker – vi kan se till att ditt projekt genomförs på bästa sätt.

Oavsett om vi utför en badrumsrenovering eller någon annan av våra tjänster inom byggnation, byggservice eller projektering så arbetar vi alltid hårt för att uppnå det där lilla extra.

Badrumsrenovering med toppkvalitet

Vi arbetar alltid med väl utvalda material av högsta kvalitet och samarbetar med duktiga underentreprenörer som gör att vi kan hålla en röd tråd genom hela renoveringsprojektet. Vi utför badrumsrenovering och våra andra kvalitativa tjänster i Stockholm med omnejd.
 
På Finess Bygg har vi omfattande erfarenhet av badrumsrenovering och andra VVS-tjänster. Vi kan utlova högsta kvalitet vid varje renoveringstillfälle – alla kunder är lika viktiga för oss – stora som små.

En kompetent totalentreprenad

För att våra kunder ska kunna slappna av och slippa oro så kan vi ta hand om hela badrumsrenoveringen – från start till mål. Du kommer inte att behöva ha kontakt med några andra hantverkare eftersom vi har den stora överblicken.

Vi utför badrumsrenoveringar åt såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. För att vi ska kunna uppfylla dina önskemål så väl  som möjligt så lyssnar vi noga på dina önskemål innan vi påbörjar arbetet. På det sättet kan vi skräddarsy arbetet efter dina behov.

Vi vill ge dig ett lyxigt och trivsamt boende

Vår affärsidé och vision är att skapa ett kvalitativt och lyxigt boende helt enligt kundens önskemål och i detta ingår naturligtvis ofta ett fräscht och bekvämt badrum.

Vi arbetar alltid hårt för att hålla oss inom budget och tidsramar och stöter vi på några hinder under arbetets gång så meddelar vi förstås kunden detta. En öppen kommunikation är alltid grundläggande när man vill uppnå ett gott renoveringsresultat.

Vi har alla de rätta kompetenserna och många års erfarenhet – något som ger oss alla möjligheter att ge liv åt just ditt drömbadrum!

Intresserad av referenser från tidigare badrumsrenoveringskunder? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Badrumsrenovering Stockholm i korthet

  1. Det första steget när vi genomför en badrumsrenovering är planering och projektering. Vi pratar med kunden, lägger upp en budget, en tidsplan och all annan information som behövs för projektet.
  2. Därefter inleds etableringsfasen av renoveringen. Vi skyddar badrumsgolv och intilliggande rum för att inget ska ta skada och vi ställer in alla de redskap som kommer att behövas under arbetet.
  3. Därefter demonterar vi inredningen för att den inte ska ta skada, bland annat toalettstol och väggskåp.

Rivning och återuppbyggnad

  1. Ytskikt på väggar och golv rivs om det behövs större renoveringar, exempelvis omläggningar av avloppsrör.
  2. Återuppbyggnaden följer sedan där vi bland annat konstruerar om det som har rivits. Sedan är det dags för det så viktiga underarbetet där vi fogar och spacklar för att få en jämn och fin yta att arbeta på.
  3. Efter detta utförs isolering, kakelsättning och fogning. När kunden har inspekterat och är nöjd så städar vi upp och avetablerar arbetet.